Post by patlacknamarkbrun on Mar 12, 2022 2:22:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Puzzle Bobble Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Puzzle Bobble Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ padidinti išteklių įsilaužimą ▞▞▞
▞▞▞ Puzzle Bobble Journey 2022 version ▞▞▞
Jį reikia atnaujinti didesnio ekrano telefonams, pvz., „Sony Xperia 1“.
Tiesiogiai nenaudingas, kai jis neveikia neprisijungus. Jo, kaip FTP žaidimo, istorija rodo, kad net negalite iš anksto įkelti lygių. Jis neprasidės be ryšio patikrinimo. Be jokios priežasties, nes tai yra vienas žaidėjas. Keistas nesusipratimas, kad žmonės paprastai žaidžia tokius žaidimus būtent važiuodami į darbą ir atgal ir pan.......
Man patiko žaidimas, bet RNG yra visiškai sugedęs. Naudojant aukso lygio šaukimą visada pateikiami tie patys simboliai. Tai apriboja žaidimo galimybes. Be to, papildomos pakopos daugiklis niekada nesibaigia ties 6x ar 8x. Žaidimas kartais atrodo kaip nesibaigiantis žaidimo monetų, kurios prarandamos dėl RNG, šlifavimo.
Iš pradžių žaidimas patiko, bet persvarstykite nuolatinį žaidimo duomenų įkėlimą
man tai patinka
Geriausias žaidimas 👍🏻 po paskutinio atnaujinimo tiesiog nebegaliu žaisti įvykio
Net kai atrodė beprotiškai elgetaujant, žaidimas atrodė prastai pagamintas, senas ir nevertas 5 dolerių, man buvo gerai ir malonu žaisti. Bet nepadeda net stipriausias nostalgijos jausmas, nes žaidimas net nebeveikia!! Pagalba?
Kai pritrūksta laiko ar kadrų etape, galite išleisti 5000 žaidimo valiutos, kad pratęstumėte... nėra patvirtinimo langelio, todėl netyčia jį palietus iškart sudeginsite 5000 sunkiai uždirbto aukso. Šlykštu, žmogau.
Nuostabus žaidimas. Vis dėlto norėčiau turėti HD sprite ir neprisijungus režimą (žaidimas atsisiunčiamas, kai einate), vis dėlto gražų ir mielą žaidimą
Puzzle Bobble Journey パズル eoh
Renginys neveikia!
Nežinau, kodėl tiek daug blogų atsiliepimų apie tai. Žaidimas puikus, man sukeliantis priklausomybę 😂 einant toliau, kažkas gaunasi. Man tai patinka!Man patinka, kai buvau vaikas, mėgau burbuliuką
Paprastai neperžiūriu dalykų, bet šio žaidimo rezultatas yra nesąžiningas. Mano trys kritikos: 1) jis visiškai neatsisiunčia žaidimo, bet prireikus, o tai bjauru, jei žaidžiate tik neprisijungę. 2) Aukštesni lygiai atrakinami už papildomą mokėjimą. Tai nėra daug, bet tai buvo nepageidaujama staigmena 3) Pažanga neišsaugoma visuose įrenginiuose. Žaidžiu tiek telefonu, tiek planšete. Puikus žaidimas šiaip ir nusipelno meilės nebent už tai, kad nėra sukčiai kaip pvz. Saldainių traiškymas.
Galaxy Invaders: Alien Shooter არკადული wmm
Puzzle Bobble Journey Παιχνίδια παζλ izb
Bugdy bet geras. Įvykiai neveikia ir jam reikia nuolatinio tinklo ryšio be jokios priežasties. Beje, pats žaidimas yra labai smagus! Šiam žaidimui nereikia nuolatinio tinklo ryšio, išskyrus DRM. Daug aaa to nereikia, aš norėčiau žaisti neprisijungęs. Taip pat dėl įvykių lygių žaidimas užšąla, pataisykite
Kol kas tai atrodo kaip geras žaidimas. Tačiau atrodo, kad norint žaisti, reikia prisijungti. Kas kelis lygius reikia atsisiųsti „papildomų duomenų“, todėl nėra gerai, jei žaidžiate ne namuose. Kodėl to negalima padaryti vienu pradiniu atsisiuntimu ir įdiegimu?
Kodėl 1 žvaigždutė? Tiesiog pažaisk, taip nuobodu
Ne vertas kainos, tikėjausi savo vaikystės „bust-a-move'99“ žaidimo, bet jis visiškai kitoks. Tai niekuo nesiskiria nuo bet kurio kito nemokamo „bubble pop“ žaidimo. Dar blogiau, jis net neveikia sklandžiai, nes visada įkelia duomenis, net norint pereiti iš vieno žemėlapio į kitą.
Visiškai puikus žaidimas tie, kurie jį vertina žemai, gal ir neišaugo žaisdami. Jis turi pagrindinę formulę su šiuolaikinių įgūdžių pirkimu ir pasaulio žemėlapiu mario stiliumi, jis tiesiog sukelia priklausomybę ir labai malonus
įkėlimo laikas yra niūrus, pilna mikrotransakcijų ir nuolat reikia parsisiųsti papildomų duomenų. Aš tiesiog mėgstu galvosūkių burbulą, kitaip net nebūtų verta į tai žiūrėti.
Tai fantastiškas žaidimas
Negalite žaisti neprisijungę dafuq
Puikus zaidimas. Bet kodėl nereikia išsaugoti debesyje ir žaisti neprisijungus? taip pat papildomi atsisiuntimai kas kelis lygius... norėtųsi didesnio bazinio diegimo... tikiuosi, kad atnaujinimai tai išspręs.
Turite atsisiųsti, tada atsisiųsti, tada atsisiųsti ir, kai manote, kad pagaliau galite žaisti, turite atsisiųsti!
Žaidimas neturėtų priklausyti nuo dlc. Perku žaidimą, kuris veikia tik internetu
Puikus iki 116 lygio. Whete it suteikia tik 40 burbuliukų / šūvių, kad užbaigtumėte lygį. Kas yra neįmanoma. Kitose žaidimo versijose lygį pradedate su 86 burbulais. Tai turi būti ištaisyta, nes negalite užbaigti lygio. Priešingu atveju tai būtų 5 žvaigždučių žaidimas
Geriausias žaidimas, neklausykite kitų apžvalgininkų, žaidimas puikiai veikia ir yra kokybiškas pavadinimas, kaip ir bet kuris kitas praeities galvosūkių burbulas
Turiu prieštaringų minčių apie šį žaidimą. Pagrindinis žaidimo būdas yra klasikinis Puzzle Bobble su jutiklinio ekrano valdikliais ir vis dar labai įdomus. Deja, pastebėjau, kad 40-ies etapų viduryje atrodė, kad žaidimas bando mane įtikinti naudoti galias, kad galėčiau gauti pakankamai taškų, kad gaučiau daugiausiai tris žvaigždes, kurių naudojimas kainuoja žaidimo monetas. Nors jūs negalite nusipirkti tų monetų už realius pinigus AFAIK, greičiausiai turėsite grįžti į ankstesnį lygį ir tokiu būdu ieškoti monetų.
Negaliu patikėti, kad iš tikrųjų už tai sumokėjau 😡
Kuo daugiau žaidžiu, tuo labiau man patinka, kol kas viskas gerai. Turėtų būti vienkartinis atsisiuntimas. Turėtų būti galima žaisti neprisijungus.
Įstrigo įkeliant ekraną su 0% pažanga...