Post by patlacknamarkbrun on Mar 12, 2022 2:28:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Solitaire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Solitaire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više tokena ▞▞▞
▞▞▞ Solitaire 2022 version ▞▞▞
volim da nemam reklame ...samo se pokušavam naviknuti ...zasad prilično zabavno
Nije dobro.
Zabavno je
ne može jednostavno igrati pasijans... inzistira na tome da se pridružite klubovima ili grupama
koja je svrha kupnje žetona ako možeš igrati besplatno?
volim to. stvarno zabavno i bez prekida
The Wolf RPG uwa
Nije pošteno ako izjednačite, ali imate bolji rezultat. Također se kuća još uvijek posječe.
Solitaire Kart doi
Vrlo ugodno
Ovo nije pasijans. To je neka čudna kartaška igra za više igrača sa strojem za mulj. Dec je lagao o ovome.
Za online timsko igranje.. S razlogom se zove SOLITAIRE.
Do jučer je bilo ODLIČNO. Ne, neće se otvoriti. Stalno kaže, "povezivanje na poslužitelj". Što ima? Niti jedna moja druga igra ili aplikacija nema ovaj problem.
strašno. premale, loše ruke.
Neće se učitati. Zašto se aplikacija mora sama ažurirati izvan Play Storea?
jj volim to
Ne sviđa mi se kako ima grešaka u igri i karte koje odaberem ne idu tamo gdje bi trebale kada prvi put dodirnem kartu, ali osim toga, igra je odlična.
Kartice su premale
Dobra kartaška igra
Igrao sam nekoliko, ne možete pobijediti
zabava
Volim to!
Jako sam uživao.
Aplikacija je zadana na njemački bez uputa na mom profilu kako se vratiti na engleski.
Solitaire Kort qlaa
Solitaire ไพ่ kic
Vrlo neobična igra pasijansa. Bićete kažnjeni ako napustite igru? Nije ni jasno kako bilo što napraviti.
Nije dobro jer se ne možete odjaviti iz igre. Nepouzdana igra i smeće. Nemojte ga preuzimati
Kartice premale da bi se mogle vidjeti na telefonu
Prilično zbunjujuće. Neprestano traži registraciju i tjera vas na utakmicu. I čini se da je nemoguće pronaći način za resetiranje. Developepor bi trebao pojednostaviti korisničko sučelje.
Solitaire Card ityw
Mislim da bi to bio najbolji pasijans
Ne mogu ponovno igrati, beskorisno smeće
Kartice su tako male da vam je potreban mikroskop, a ako pomaknete karticu nakon 30 dodira, dobro vam ide. Za ljubitelje Solitairea, nastavite tražiti, nije to to.
Sviđa mi se komercijalni besplatni format. Ne za lako pobijediti
Volite igru! Još više bih volio kada bih mogao obavljati više zadataka na svom uređaju bez gubitka veze s poslužiteljem
Uživam u igri bez reklama koje se obično viđaju u sličnim igrama.u redu je, ali moraš izaći kad god igraš sa slučajnim ppl, to je stol zašto ne možemo ostati i igrati?
Vrlo loše programiranje. Ne može doći do "X".
najbolja aplikacija koju sam ikada imao!
Sviđa mi se. ali brzi zadatak za stolom je užasan.
Dobra igra
Neće mi dopustiti da igram pasijans
dosadno
Samo želim igrati jednostavan soliraire sam. Ne želim se prijaviti, kreirati zaslonsko ime i sve ostale trikove. Manje je dosadno čekati da se oglasi završe od ove igre.
Preteško za korištenje. Tjera vas da se igrate s drugim ljudima.
Volim to
odlično iskustvo . uživajući u igranju. najprijatnije . najzabavniji.